Stichting Medium Haarlem is een vereniging die gelooft in een leven na de dood.

Door een medium, kan contact gemaakt worden met onze dierbaren die zijn overgegaan naar genezijde.
Via een overleden persoon wordt een boodschap doorgegeven aan het medium.

De boodschap is bedoeld u geestelijk steun te geven of aan te zetten tot bewustwording dan wel verandering in uw levenspatroon.
Deze boodschappen komen tot stand door middel van voorwerp, bloemen of een andere ingang gekozen door het Medium.

Het bestuur bestaat momenteel uit twee leden:

Rian de Groot (Secretariaat)
Ramona Plug (Penningmeester)

Ons doel is het creëren van een prettige en ontspannen sfeer binnen onze stichting waar de mensen zich prettig bij voelen.
Wij streven er naar diverse mediums met verschillende werkwijzen uit te nodigen zoals: tarot,
zandlezen, helderziende waarnemingen, psychometrie met behulp van voorwerpen of foto’s van overledenen enz., enz.

Dan hebben we ook één keer een hele fijne kerstviering waar een medium zijn of haar bijdrage aan levert,
dus wilt u een ontspannen avond hebben dan nodigt het bestuur u graag op de donderdagavonden uit.

Het bestuur van Stichting Medium Haarlem.

apr 24, 2016 | Posted by in Bestuur | Reacties uitgeschakeld voor Wie zijn wij